Verhuur van culturele locaties
Locatie Amsterdam zaal huren


 
OVER DEZE SITE - Achtergrond

Deze site is ontstaan vanuit het samenbrengen van een wens en een liefde: een liefde voor mooie gebouwen en prachtige zalen en de wens om culturele instellingen te ondersteunen. Door de afname van overheidssubsidie voor kunst en cultuur is deze wens alleen maar sterker en de behoefte aan steun alleen maar groter geworden.

Doelstelling

Er zijn zoeksites genoeg, maar het doel van deze site is culturele instellingen en instellingen zonder winstoogmerk die ruimtes in een monument verhuren een gezamenlijk podium te bieden om hun aanbod voor het voetlicht te brengen. Op deze manier kunt u op een simpele manier een locatie vinden waar uw geld goed landt.

Bovendien zie je vaak dat bij evenementen en congressen zalen gehuurd worden van "dertien in een dozijn" terwijl er prachtige en karakteristieke zalen gehuurd kunnen worden waarbij de door u betaalde huur gebruikt wordt voor het voortbestaan van deze bijzondere locatie en/of culturele instelling.

U kunt ons natuurlijk helpen. Vertel uw kennissen en vrienden over deze site, zodat zij voor hun volgende evenement eerst even checken of ze op deze site een geschikte ruimte kunnen vinden. Laat uw geld goed landen en kies een instelling die u een warm hart toedraagt, of kies voor een prachtige zaal in een monument, waarbij u via de huur bijdraagt aan geld voor onderhoud.

Initiatiefnemer

Deze site is een particulier initiatief. De aangesloten instellingen betalen een geringe bijdrage voor het tonen van hun aanbod. Alle opbrengsten van de verhuur gaan rechtstreeks naar de instellingen zelf.

Wij hopen dat u voortaan eerst kijkt of een van de culturele instellingen een geschikte ruimte voor u heeft.