Verhuur van culturele locaties
Locatie Amsterdam zaal huren


 
HOE WERKT DEZE SITE
 • Geschikte locatie vinden

  Deze site helpt u een geschikte ruimte te vinden voor uw diner, congres, vergadering of feest. Wanneer u op de pagina "locatie zoeken" een element aanklikt, wordt de selectie zichtbaar die aan deze keuze voldoet. Wanneer u bij een element meerdere aspecten aanvinkt (bijvoorbeeld diner en vergadering) dan voldoen de getoonde zalen minimaal aan 1 van de aspecten.

 • Ruimte boeken

  Een ruimte boeken rechtstreeks op deze site is niet mogelijk. Daarvoor neemt u telefonisch of per email contact op met de instelling die de ruimte aanbiedt.

 • Meer informatie over de ruimte

  Heeft u nog vragen na het lezen van de informatie over een ruimte vermeld op deze site, neem dan contact op met de betreffende instelling door te bellen of een email te sturen. Deze gegevens vindt u op deze site, bij de ruimten en op de pagina over de instelling vermeld. 

 • Uw ruimte(n) vermelden op deze site

  Bij belangstelling voor deelname aan deze site, s.v.p. contact opnemen met Emmy Wannyn d.m.v. het zenden van een email naar het emailadres vermeld op de pagina Contact. Deze site is opgezet om culturele instellingen en instellingen met een culturele doelstelling die monumenten verhuren te ondersteunen. (Vanuit de doelstelling en achtergrondgedachten bij deze site, behoudt de initiatiefnemer het recht om te selecteren.)